سلام خسته نباشید‌.‌..تو رو خداکمکم کنید حالم خیلی بده...من یک سال پس از جدایی از همسرم با پسری آشنا شدم که از من چندسال کوچکتر بود الان بعد از ۴سال که باهم بودیم فهمیدم که میخواد به اصرارخانوادش ازدواج کنه تو این ۴سال مثل کوه پشت من بود و خیلی خیلی کمکم کردخیلی خوب و مهربونه و من عاشقش شدم چیکارکنم من..چطورفراموشش کنم...حالم خیلی بده تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر براتون اين موضوع ناراحت كننده است
متاسفانه شما مدت كمي بعد از جدايي و حتي قبل از اينكه سوگ را طي كنيد وارد يك رابطه شديد و هر دو با توجه به اين اختلاف سني اين رابطه را ادامه داديد .
اين خيلي طبيعي هست كه حالتون خوب نباشه اما بجاي اين حال اشفته با ايشون صحبت كنيد اگر علاقه ايي باشه ايشون ميتونن با خانواده صحبت كنند و رسمي با شما ازدواج كنن اگر صرفا ملاك اختلاف سن است .
شما با فهميدن اين موضوع ازدواج به نوعي احساس ميكنيد حامي خود را از دست ميدهيد و به نوعي طرحواره رها شدگي شما فعال شده واين احساس را ممكن است بارها تجربه كرده باشيد ترس از تنهايي و بي پناهي و...
عزيزم حتما لازمه جلسات مشاوره داشته باشيد
كتاب زندگي خود را بيافرينيد جفري يانگ ترجمه دكتر حميد پور بهتون كمك ميكنه طرحواره هاتون را بهتر بشناسيد
كتاب عاشقم باش رهايم نكن ميشل اسكين ترجمه دكتر منافي هم ميتونه بهتون كمك كننده باشه .