قوز کمر کودک

سلام من کودکی ۱۵ماهه دارم که وقتی بیشتر از ۳دقیقه میشینه کمرش حالت قوز میگیره جوری که مهره کمرش میزنه بیرون ولی اگه صاف بشینه اینجوری نیست... اینم بگم که اندامش شله و نرم تاخیر حرکتی هم داره آیا خوب میشه وقتی بزرگ شد؟ از خستگی هست یا مشکل داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام

با توجه به مواردی که فرمودین بهتره حتما کودک توسط یک پزشک متخصص مغز و اعصاب کودکان و یا ارتوپد کودک معاینه بشه تا از لحاظ تشخیصی دچار مشکل نشیم--اما بعد از تشخیص پیشنهاد میکنم حتما از خدمات کاردرمانی در مراکز تخصصی کاردرمانی استفاده بکنید چراکه کودک در حال حاضر به گفته خودتون دارای تاخیر حرکتی هست و ممکنه این تاخیر فقط در زمینه های حرکتی نباشه و در زمینه های شناختی و یا زبانی و ارتباطی هم باشه-- در مورد اینکه ایا وقتی بزرگ شد خوب میشه بهتره پزشک متخصص نظر بده ولی توی تجربه ای که توی این چند سال به شخصه داشتم علت به کار بردن این جمله که بزرگ میشه خوب میشه--باباش هم مثل این بچه شل بود---یا ژنتیکی اینجورین --- و یا منم بچه بودم شل بودم رو بیشتر اظطراب والدین از تشخیص پزشک میدونم در حالی که ممکنه با یک ویزیت ساده و مشخص شدن اینکه مثلا کودک یه کمبود ویتامین داره مساله به راحتی حل بشه --پس بنابراین :

پیشنهادات:

1.ویزیت توسط متخصص مغزو اعصاب کودکان یا ارتوپد کودکان
2.برای جبران تاخیر حتما ویزیت کاردرمانی انجام بشه..

با ارادت
نعیمی