دیه شکستن قوزک پا

با سلام، همسرم ۱ اسفند ماشین بهش زده و قوزک داخلی و خارجی پاش شکسته جراحی شده و پلاتین با هفت پلاک گذاشتن و تو برگه نوشتن بی احتیاطی راننده، سوال اولم این هست که چقدر دیه تعلق میگیره؟ البته ایشون با آمبولانس به بیمارستان دولتی بردن ولی چون پارسال دچار سکته مغزی شده بود و پزشک مغز و اعصابش بیمارستان خصوصی بود به خصوصی انتقال دادیم چون گفتن برای جراحی باید دکترشون مشاوره بده که میتونن بیهوش کنن یا نه، هزینه جراحی آزاد حساب کردن ۷ میلیون شد، الان بیمه شخص ثالث هزینه جراحی رو متقبل میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
دیه شکستگی قوزک پا ، در صورتیکه قوزک داخلی باشد همانند استخوان درشت نی و در صورتیکه التیام مطلوب پیدا کند هشت درصد و در صورت التیام معیوب ده درصد دیه کامل میباشد. در صورتیکه قوزک خارجی باشد همانند استخوان نازک نی محسوب میشود و باز هم دو حالت دارد به عبارتی چنانچه پس از پایان طول درمان شکستگی از نوع مطلوب التیام یابد 8 درصد و از نوع معیوب ده درصد دیه کامل محاسبه میگردد.
برای ارش عمل جراحی نیز دو تا چهار درصد ارش تعیین میگردد.
سایر خسارات مازاد بر دیه از قبیل هزینه های جراحی و درمانی مستلزم طرح دعوی مستقل حقوقی است
موفق باشید