قوز کمر

سلام من قوز دارم وقتی بچه بودم تصادف کردم  و به علت کوفتکی که پیدا کردم خودم جمع می کردم فکر می کنم به این علت الان قوز دارم آیا با فیزیوتراپی خوب میشه و اگر نه راهنمایی کنید از کجا باید درمان شروع کنم؟ من 27سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

بايد شدت و نوع اين قوز بررسی شود

در هر صورت بايد يكسری تمرينات ويژه و به خصوص تمرينات و حركات كششی داشته باشيد تا اولا از بدتر شدن آن جلوگيری شود و ثانيا بهبود پيدا كنيد

صبر كردن اصلا جايز نيست

به متخصص ارتوپدی يا متخصص ستون فقرات مراجعه كنيد و حتما درمان فيزيوتراپی دريافت كنيد چون نه تنها از لحاظ ظاهری اين قوز خوشايند نيست بلكه بايد اصلاح شود تا از كمردرد ها و گردن درد های زودرس نيز جلوگيری به عمل آید