لایه بردار مناسب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 202 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام. کرم لایه بردار مناسب برای از بین بردن لکه های قهوه ای روی پوست

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل Azad وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
لایه برداری از پوست بهتره در فصل پاییز و زمستان انجام بشه و بعد از این اقدام به میزان زیاد از ضدآفتاب استفاده کنین.
لایه برداری یا باید با کرم های موضعی انجام شود و یا در کلینیک های زیبایی باکمک دستگام و مواد قوی
بستگی داره چقدر لکه های قهوه ای پررنگ باشه . اگر تعداد لکه ها زیاد هست و یا خیلی پررنگ هستن حتما" زیر نظر یک پزشک در کلینیک کار درمان را انجام بدین.
اگر میزان لک ها کم است یک کرم یا سرم ویتامین سی که داخلش لایه بردار خفیفی مثل رتیول داشته باشه کمک می کنه
ترکیب ویتامین سی و رتیول روشن کننده خوبی هست اما برای لک های کمرنگ و مدت طولانی نیز باید استفاده بشه.
ضدآفتاب بعد از هر نوع درمان و استفاده از محصولات لایه بردار ضروری هست.

تجربه شما

اين لكه ها در اثر جای موچین روی سینه ام هستن زیاد پررنگ نیست اما خوب زیادن ... 😔😔😔 چون در برابر آفتاب قرار نمیگیره سینه فکر نکنم ضدآفتاب نیاز باشه درسته؟؟ و اینکه واسه همین لکه های که در اثر جای موچین لک شده شما چه کرمی پیشنهاد میدین و اینکه میکرونیدلینگ میشه انجام داد روی سینه؟؟؟! آخه دیدیم این درنان واسه لک صورت تاثیر خوبی داره ...