سلام  ۱۲هم رابطه جنسی محافظت نشده داشتم ک منی روز واژنم ریخته شد و من هم در روز تخمک گذاری بودم و خبر نداشتم و بعد از ۲ساعت یک عدد قرص اورژانسی ۱.۵میلی گرم خوردم و امروز ۲۶ لکه بینی داشتم همراه با درد ک هرماه قبل پریودم درد دارم ایا باردارم؟این لکه بینی احتمال لانه گزینی است یا میخام پریود شم؟تاریخ پریود ماه گذشتمم ۳۰ بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا یک هفته دیگر به خون ریزی نیافتادید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید