احتمال ابتلا به اچ پی وی

سلام و وقتتون بخیر

من تقریبا یک و نیم ماهه که ازدواج کردم. ازدواج دومم هست و همسرم هم همینطور. دیروز خانم قبلی همسرم بهم گفت که مبتلا به اچ پی وی هست ولی همسرم انکار میکنه. حالا ميخواستم بدونم چطور میتونم مطمین بشم که مبتلا هستم یا نه و اگه مبتلا باشم چطور میتونم از ایجاد شدن زگیل جلوگیری کنم چون طبق گفته اون خانم مدتی تحت درمان زگیل بودن. و اینکه احتمال داره به پسرم هم منتقل بشه؟ پسرم 4ساله و از همسر قبلیمه.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر اون خانم در زمان زندگی زناشویی با همسر شما مبتلا شده باشند همسر شما هم ناقل ویروس به شما هستند
با مراجعه به ماما یا پزشک زنان درخواست انجام تست اچ پی وی بدید هزینه آزمایشگاهی کمی بالاست ولی در نهایت از ابتلا یا عدم ابتلا مطمئن میشید
خیر این ویروس به کسی جز فردی که رابطه جنسی دارید منتقل نمیشه یعنی فرزند شما کاملا مصون هست