بارداری و ابتلا به تومور

باسلام، ما میخوایم واسه بارداری دوم اقدام کنیم، الان اومدیم خونه جدید که فهمیدم همسایه طبقه پایین تومور داره، سرطان داره، میخواستم بدونم اگه باردار بشم ضرری نداره؟ در ضمن ما اصلا باهم رابطه و رفت و آمد نداریم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

 سلام ابتلا به سرطان یا تومور در همسایه شما هیچ ضرری برای شما ندارد لطفاً دانش و آگاهی خود را بالا ببرید تا با فرد بیمار هم به درستی برخورد نمایید

می توانید اقدام به بارداری داشته باشید و هیچ مشکلی برای شما ندارد