پیشگیری از ابتلا به زگیل تناسلی

سلام. شوهرم زگیل تناسلی ریز داره دکتر برای پیش گیری که منم مبتلا نشم آمپول گارداسیل تجویز کرد برام دوتاشو زدم سومیش واسه دوماه دیگه است قصد بارداری هم دارم آیا حتما باید سومیشم بزنم بعدش اقدام کنم یا الان که دومیشم زدم میتونم اقدام کنم؟ آیا برای اقدام که زگیل تناسلی همسرم داخل واژن من میخوره مشکلی پیش نمیاد؟ (الان هم از کاندوم استفاده میکنه)

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام واكسن منع مطلق نداره ولی بهتره اول واكسن را بزنيد و به عدش اقدام كنيد ،،، شوهرتان به ارولوژ مراجعه كنند وكرايوتراپی كنند،