سلام خسته نباشید من دخترم 9ماهه است و شیر خودم میخوره من 20کیلو اضافه وزن دارم چه رژیمی میتونم بگیرم که به شیرم و به بچه ام آسیب نرسه و وزنمم کم بشه ؟؟ ممنون
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام بهترین رژیم برای شما رژیم شیردهی با در نظر گرفتن سهم کودک دلبندتان و مصرف مکمل های ویتامینی مناسب است. مراقب رژیمهای پروتیینی و غیر اصولی باشید. حتما رژیم باید بر اساس الگوی درست خوردن و هرم غذایی باشد. با احترام دکتر پیام فرح بخش