باسلام وخسته نباشیدمن یک پسر15ماهه دارم که وزنش10کیلوهست قدش77وچهارتادندون دوتاپایین وچهارتابالاداره ایناروگفتم که ازرشدجسمانیش اینطوره.....ازنظرهوشی نمیدونم طبیعی حرکات ورفتاراش یانیازبه بررسی داره پسرم هرچیزتازه ای روببینه اونودهنش میزاره زودبابقیه ارتباط برقرارمیکنه عاشق بیرون رفتنه بخصوص ماشین سواری اسباب بازی حلقه روداخل میل نمیزاره وقتی من میزارم داخل میل اون درشون میاره وبعضی وقتا چشماشومیبنده ودوراتاق میگرده ماشینای اسباب بازیشوچپ میکنه ومدام چرخاشومیچرخونه علاقه زیادی به لباسشویی داره لباسای خودشومیندازه داخل لباسشویی وسعی میکنه روشنش کنه وچرخیدنشونگاه میکنه باباوماماوام بده رومیگه وکلمه های نامفهوم دیگه بابای کردنوتازه یادگرفته دست زدنواز9ماهگی بلده شباکه میخوابه خیلی توخواب وول میخوره خیلی هم خنده رو راحت بادیگران ارتباط برقرارمیکنه وقتی چیزی میخوام بهش اموزش بدم اول نگاش میکنه بعدتوجه به یادگرفتنش نمیکنه اگه مثلاداره توپ بازی میکنه نگاش به یه اسباب بازی دیگه بیفته توپ بازی رورهامیکنه میره دنبال بازی دیگه تویه کتاب مطلبی خوندم که بچه های کندذهن ومبتلابه اوتیسم بعضی ازاین خصوصیاتودارن من واقعا میترسم واسترس شدیدگرفتم بنظرتون مشخصات پسرم به کندذهنی یااوتیسم میخوره که ببرمش پیش پزشگ توروخداراهنماییم کنیدکه پسرم طبیعیه یانه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام لطفا مقاله " ارزیابی رشد و تکامل کودک " و " نشانه های اخطار در مورد تاخیر رشد " رو مطالعه کنید. لینک مقالات : http://www.ninisite.com/Pages/News-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C_%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%D8%AA%D8%A7%D9%85%D9%84_-223.aspx http://www.ninisite.com/Pages/News-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%AA%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1_%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C_%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C_-247.aspx