سلام . ما زندگی خیلی خوبی داشتیم نمیدونم چی شد چند وقت حس کردم خونه بوی لجن میده شک کردم به همسرم دیدم دو روزه به صورت چتی پیام های عاشقانه به یک زن ده سال بزرگتر از خودش میده.نابود شدم ولی آبروشو نبردم چون نشستم فکر کردم نمیتونستم از بچم بگذرم و طلاق بگیرم برای همین به هیچ کس نگفتم و تو دل خودم ریختم و حق طلاق رو به صورت کامل ازش گرفتم اونم قسم خورد توبه کرده.البته بعدا فهمیدم با چند نفر تلفنی و چتی بوده تا این آخری که مچشو گرفتم.الان یک سال از اون ماجرا میگذره شوهرم محبت میکنه همش حلالیت میطلبه منم به ظاهر بخشیدم ولی با کوچکترین تماسی شک میکنم رد تماس بزنه شک میکنم دارم نابود میشم هر شب گوشیشو چک میکنم گاهی دلخور میشه و دعوا میکنه بعد میگه اگر آرامش میگیری بگرد .همش دستمه گوشیش .گاهی یاد اون پیام ها میفتم داغون میشم میبینم ساعت ها تو فکر رفتم یک مشاوره هم رفتم فقط گفت نزار بیاد چیزی تو ذهنت.همش میگم اگر من نمیفهمیدم اگر یک بار بیرون میرفتند یا رابطه کثیفی انجام میشد چی؟یا اینکه  نکنه من آبروشو خریدم و به کسی نگفتم بازم تکرار کنه؟یعنی درستش این بود که آبرو و شرفشو تو در و همسایه میبردم؟ از یک طرفم گفتم من به خاطر بچم که نمیخوام طلاق بگیرم اینم خدایی مرد خوبیه نمیدونم چی شد سر و گوشش جنبید چرا ابرو خودمو ببرم تو محله من که میشینم سر زندگیم پس دیگران چرا با تحقیر نگاهم کنن.

یک پیشنهادی لطفا بدید یکم دلم آروم بشه؟چطور اعتمادم برگرده؟چطور راحت بشم از این درد

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. کارشناسان نی نی سایت قبلا به مشابه این سوال، پاسخ داده اند:

اینجا کلیک کنید