سلام خوب هستین تو رو خدا اگه میشه جواب منو زودتر بدین. اول اینو بگم شوهر من تو یه شهر دیگه کار میکنه از هم دوریم یک ماه اون شهر یک ماه پیش من ،من تقریبا یک ماهه پیش تو پیام های پیشگوی شوهرم چند تا پیام بد دیدم که انگار برای کسی فرستاده پیام های بدی بود که انگار با کسی چت جنسی کرده ،این قضیه رو با شوهرم در میون گذاشتم ۱۰روزی جوابمو نداد و باهام حرف نزد بعد از ۱۰ روز بهم پیام داد که اون پیامها کار من نیست و گوشیم دست دوستم بوده اون برداشته فرستاده منم باور نکردم و یه هفته قهر بودم چون مطمئن بودم کار خودشه مدل پیام نوشتنش عین شوهرم بود من می شناسم پیاماش رو خلاصه یه هفته قهر بود بودم نه اون ازم خبری میگرفت نه من ،بعد از یه هفته دیدم شوهرم داره بهم پیامهای عاشقانه میده و هی حالم و می پرسه منم جواب نمی دادم یه روز همینجوری پیام داد جواب ندادم روز بعدش پیام داد دلم سوخت جوابشو دادم بهش گفتم بخاطر پیامها ناراحتم ازت و این کارت از دلم بیرون نمیره ،خلاصه حرف زدیم شوهرم باز میگفت کار من نیست ،تا آخر هم هم اعتراف نکرد کار اونه خلاصه بهش گفتم اگه ببینم خدایی نکرده بهم خیانت کرده باشی یه دقیقه هم باهات نمیدونم بچه هات رو هم میدم به خودت و از خونت میرم واسه همیشه یا اگر هم یه وقت خواستم بمونم مثل خودت خیانت میکنم بهت خلاصه کلی معذرت خواهی کرد و قول داد هیچوقت همچین کاری نکنه خلاصه بخشیدمش و آشتی کردیم تا اینکه چند روز پیش تو اینستا پیج سالهای قبلش رو پیدا کردم که کلی دختر رو فالو کرده خیلی ناراحت شدم کلا بهش بی اعتماد شدم آخه شوهرم بهم همیشه میگفت اینستا ندارم اما یواشکی نصب میکرده ،به شوهرم گفتم موضوع رو گفتم فهمیدم قضیه رو میگفت واسه جمع کردن فالور اونا رو دنبال میکرده ،منم بهش گفتم من تو این چند ماه کلی عذاب کشیدم بخاطر این کارت واقعا نمیتونم مثل قبل باهات باشم یا باید بیای بریم پیش مشاور یا باید خودت ثابت کنی هیچوقت این کارت تکرار نمیشه ،شوهرمم گفت هر کاری بگی انجام میدم ،(مشاور عزیز مشکلم اینه دیگه به شوهرم هیچوقت نمیتونم اعتماد کنم چون قبلا هم خیلی دوستم داشت خیلی خوب بود باهام این کارو کرد از کجا معلومه بعد هم هم این کارو نکنه؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و‌درود
عزیزم در( زندگی و بحث‌ کاری همسرتان) بسیار شرایط سختی به سر میبرید و احسنت به شما که مراقب زندگیتون هستید و سعی بر پایدار بودنش دارید
ولی با توجه به توضیحاتی که بیان کردید،این مسیر راهش نیست ، فشار گذاشتن،تهدید و تنش کار به جایی نخواهید برد،فقط اولش تاثیر دارد
این خیلی خوبه که به مشاور مراجعه کنید و در اسرع وقت این کار رو‌انجام بدید وتا ان زمان در این خصوص صحبتی به میان نیارید که واقعا اوضاع بدتر خواهد شد
نگرانی شما کاملا قابل درک هست و تا پیش مشاور برید مبنا رو براین بزارید مسیر همسرتان یک کنجکاوی بوده و اینکه بحث‌ مسائلی که شما رو خیلی نگران کرده به اون شکل در اقا صورت نمیگیرد و تفاوت هایی که خانم و اقا دارن خیلی تاثیر گذاره
خودتون رو کنترل کنید و سعی کنید مثبت اندیشی رو‌داشته باشید و این رو درنظر داشته باشید هر انسانی خطا میکند ولی روش برخورد مهم است که خطا تکرار بشه یا نشه
مشاور در چالش شما خیلی کمک کننده است
موفق و موید باشید
با احترام

تجربه شما

چرا کسی پاسخ نمیده؟؟