خانواده ما طوری که در عین راحت بودن خیلی هم با حیا هستیم مدتی که همسرم به من اجازه داده در جمعهای خانواده بدون شال باشم چون کلا اعتقاد داره که شال چیزی نیست .در یک مهمونی که دیشب رفته بودیم متوجه شدم همسرم خیلی به خانوما که خیلی خیلی بد حجاب بودن نگاه میکرد ولی بین همه اونا یک خانوم بدی بود که همش سعی در تحریک همسرم داشت و شوهرم هم همش نگاهش میکرد یعنی چیزی که من دیدم همین بود فقط نگاه بود .من سریع خواستم که بریم خونه و اونجارو ترک کردیم .الان همسرم قبول داره که نگاه میکرده و میگه کار دیگه ای نکردم .ولی من خیلی داغون شدم همش فکرای بد میکنم و فکر میکنم همسرم دوستم نداره و اگه شرایطش باشه بهم خیانت میکنه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین .ما 5 سال ازدواج کردیم و یک پسر 2 ساله داریم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

خانم عزیز سلام. افراد با پوششها و رفتارهای مختلف در زندگی ما می آیند و میروند و آنچه مهم است کیفیت رابطه شما با همسرتان است که وقتی علاقه و اعتماد کافی در هردوی شما وجود داشته باشد نباید نگران نوع برخورد و پوشش اطرافیان باشید. به نظر نمیرسد کار غیر اخلاقی از سوی همسرتان اتفاق افتاده باشد و بهتر است به جای متهم کردن ایشان به انجام دادن کاری از فکر خودتان درباره ی نگاهی که باعث ایجاد حس ناامنی و خطر از سوی آن خانم شده با همسرتان صحبت کنید و اگر رفتارها و ارزشهای آن جمع را قبول ندارید بهتر است بدون بی احترامی کردن به آن جمع وارد نشوید و طبق ارزشهای اخلاقی خودتان رفتار کنید. به این موضوع فکر کنید که تاثیر یک مهمانی چند ساعته درزندگی شما تا چه حدی است به هر حال ما مسول رفتارهای خود هستیم و اصلاح کردن دیگران به صرف انرژِی و زمان زیادی احتیاج دارد که با صرف کردن مقدار بسیار کمتری از آن حد روی زندگی خودتان میتوانید آرامش را در زندگی خود حفظ کنید. ایام به کام و موفق باشید