عدم مهارت گفت و گو در زندگی مشترک

با سلام خسته نباشید. من مشکلم با شوهرمه خیلی زود عصبی میشه سریع دعوامون میشه وسیله هارو میشکونه اصلا هیچ قلقی نداره فقط میگه هر چی من میگم باهاشم با مهربونی حرف میزنی اون موقع هم حواسش نیست اصلا یا مسخره میکنه آدمو جدی حرف زدنشم به دعوا ختم میشه زیاد اهل حرف زدن نیست آدم خوب و مهربونیه ولی توجه کردن بلد نیست فقط یک چیزی من بخوام اگه دوست نداشته باشه بیشتر از دو بار تکرار کنم وسیله میشکونه عصبی میشه نمیدونم خواسته هامو چطور بگم بهش دیگه خسته شدم از دعوا انقدر دوست دارم باهام حرف بزنه دردودل کنه ولی نمیشه داد و بیداد راه میندازه وقتی هم خوبیم با هم یا شوخی و مسخره کردن جدی هم داد و بیداد رابطه جنسیمون خوبه فقط بیشترشو من میگم. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد.
در يك رابطه دو نفر سهم دارند ،
اگر مسئله ايي  هست كه باعث خراب شدن رابطه ميشود ، بايد سهم خودمان را  پيدا كنيم .حل مسائل زندگي  اين پيام را دارد كه تو نيازمند تغيير هستي ،براي تغيير بايد عمل كنيد و كار متفاوتي را انجام دهيد.
شما مواقعي كه  همسرتان عصبي  ميشوند چگونه برخورد ميكنيد ؟
آيا از اول رابطه همين طور بودند ؟مشكل كجاست ؟
حتما رفتار همسرتان علتي دارد ؟
واكنش شما چگونه است ؟
به قبل از دعوا و بحث بيشتر فكر كنيد؟
عامل قبل از دعوا و درگيري را پيدا كنيد؟
چقدر خودتان وهمسرتان را ميشناسيد؟
محاسن و معايب رابطه تان چيست ؟
بيشتر روي رفتارهاي خود دقت كنيد.
اما مهارتهاي مفيد براي ارتباط موثر كه مهم هستند:
از به كار بردن كلمات قضاوت آميز و اصطلاحات كنايه آمير و دو پهلو خودداري كنيد.اين كلمات احساس ارزشمندي فردرا زير سوال ميبرد وبه آن لطمه ميزنند.از برچسب زدن هاي كلي بپرهيزيد.از پيام هاي "تو"سرزنش گر و اتهام آميز استفاده نكنيد.
از مقايسه هاي منفي خودداري كنيد .از تهديد كردن بپرهيزيد.به جاي حمله كردن بااحساساتتان ،آنها را توصيف كنيد .ميتوانيد براي مشاوره فردي،خودتان به تنهايي براي يادگيري مهارتهاي ارتباط موثر اقدام كنيد كه بسيار موثر است.

                               شاد وموفق باشيد 🌷🙏🏻