مهارت تقلید در کودک

سلام. دختر من ۹ ماهشه . اما تقلید نمیکنه. نگرانم. مثلا هر چی میگم دست دست که دست بزنه اصلا نمیزنه فقط میخنده یا اینکه بگم بای بای ....یا اینکه صدا دربیارم پشت بندش همون صدارو دربیاره یاهرکار دیگه ای کلا تقلید نداره. نگرانم نکنه مشکلی هست. لطفا بگید چه کنم تا در این زمینه پیشرفت کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام
فرزند شما برای یادگیری مهارت تقلید تا یکی دو ماه دیگه فرصت داره. نگران این مورد نباشید.
وقتی شما رو نبینه و اسمشو صدا بزنید به سمت شما برمیگرده؟ درکل به صدای بلند و ناگهانی واکنش نشون میده؟
صداهای خاصی مثل دا، با، گا رو ازخودش درمیاره؟
برای این موارد هم تا دوماه دیگه فرصت داره. اگر تا اون موقع هم پیشرفتی نداشت برای ارزیابی فرزندتون به کاردرمان حیطه کودک مراجعه کنید.
موفق باشید