عدم مهارت تصمیم گیری

سلام. من ۲۶ سالمه الان تقریبا یکی دو ساله که واقعا تو حسرت گذشته موندم و همش میگم ایکاش چرا فلان کارو نکردم مثلا وقتی مدرسه میرفتم چرا خوب درس نخوندم که تو کنکور یه رشته خوب مثل پرستاری قبول بشم یا لااقل معلم بشم . الانم که ۲۶ سالمه یه پسر ۳ ساله دارم که به شدت بهم وابسته هست و از اینکه بخوام کاری رو شروع کنم واقعا مانع میشه و هیچ حرکتی نمیتونم بکنم و بخاطر همین همش حسرت میخورم که چرا وقتی بچه نداشتم کاری نکردم. واقعا الان نمیدونم چی میخوام از زندگی واقعا نمیدونم علاقم و هدفم چیه و چی رو دوست دارم که به سمتش برم مثلا یه وقتایی میگم برم کنکور بدم و پرستاری بخونم ولی واقعا با وجود بچم تقریبا غیرممکنه چون کسی نمیتونه بخاطر وابستگی زیاد مراقبش باشه حتی همسرم برای همین‌ دورشو خط کشیدم‌ و تقریبا دیگه پرستاری و معلمی رو فراموش کردم .از یه طرف میگم صبر کنم بزرگ تر بشه و برم سراغ علایقم که باز میگم هر چقد صبر کنم سنم بالاتر میره و انگیزه و حوصله کاری برام نمیمونه. یه وقتایی هم میگم خوب لااقل برم خیاطی و آرایشگری و یا زبان یاد بگیرم و یا کنکور بدم و کارشناسی ارشد رشتمو بگیرم و واقعا نمیدونم کدوم این کارا رو انجام بدم و موندم ...و میدونم اگر هم بخوام با بچم شرایطش رو ندارم . حتی چند باری برا ی کلاس خیاطی از مسئول آموزشگاه پرسیدم که بچمو بیارم و اونا گفتن که اگه شیطونی نمیکنه بیار ک همتاسفانه میدونم شیطونی نمیکنه ولی میدونم حوصله نداره که اونجا بمونه.... واقعا موندم چیکار کنم و هی به این فکر میکنم که سنم داره میره بالا و منی که همیشه شاگرد اول بودم هیچی نشدم و هی افسرده تر میشم و واقعا نمیدونم حتی علاقم و هدفم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام دوست عزیز،مطمنا این که شما دستاوردی در زندگی داشته باشید میتونه حس رضایت رو برای شما به ارمغان بیاورد اما مطمنا زندگی در گذر هست و افراد نمی تونن در هر لحظه به بهترین شکل رفتار و عمل کنند اما این که نمی دونید چه علاقه ای دارید و چه زمینه ای رو دنبال کنید موضوعی است که نیاز به بررسی دارد چون مطمنا شما زمانی میتونید حس خوبی نسبت به خود داشته باشید که اهداف کوتاه مدت و بلند مدت فردی برای خود تعیین کنید پس برای کنترل این وضعیت حتما از روانشناسان کمک بگیرید.
شاد و سلامت باشید