عوارض مصرف قرص سيپروترون كامباند

سلام وقتتون بخير

بعلت pco پزشكم ٦ماه مصرف سيپروترون كامباند رو برام تجويز كردن اين ماه آخرين دوره قرصم بود كه يک هفته بعد پريوديم دوباره دو روز هست كه لک بينی دارم درد پريودی و احساس ميكنم كه دوباره پريود شدم

علت چيه؟ نياز به بی بی چک هست؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مشکل شما  از عوارض طولانی مدت مصرف این دارو می تواند باشد به هرحال جای نگرانی وجود ندارد برای یک دوره طبیعی است  موفق باشید