باند آمنیوتیک

سلام من هفته 22بارداری هستم و توی سونوگرافی نوشته باند آمینوتیک به ضخامت 4میلیمتر دارم و فعلا از بچه دوره آیا ممکن خود باند رشد کنه و یا با رشد بچه باند بهش نزدیک بشه و خطری ایجاد کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله . این مشکلات در موارد پارگی کیسه اب یا کم بودن اب دور جنین اتفاق می افتند . مایعات بیشتری بخورید و یک ماه بعد سونوگرافی را تکرار کنید .