جداخواباندن کودک

سلام. دختر 14 ماهه ای دارم که از اول کنار من می‌خوابه. پدرش از همون اول برای موضوع سرکار رفتن و مسائل دیگه جای خوابش رو از من جدا کرد. بخاطر اینکه دخترم شیر می‌خورد نمیشد شبا تنهاش بذارم بنابرین همچنان جای خواب من و همسرم جداست. البته جدیدا میخوام شبا بهش شیر ندم و تنها بخوابه. مشکلی که دارم اینه همسر من مدام در سفر هست و من گاهی میرم شهرستان پیش خانواده م. اونجا اتاق کافی ندارن من این بچه رو تنها بخوابونمش. خواستم بدونم اینکه خونه خودمون جدا باشه دوباره بره اونجا کنار من مشکلی نیست؟ چطور باید خودشو وفق بده،؟ من چیکار میتونم بکنم روند خوابش بهم نریزه و جدا خوابیدن براش عادت بشه،؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

ابتدا بايد به اين اشاره كنم كه بيشتر مادرها بخاطر ترس خودشان و وابستگی هايشان محل خواب فرزند را جدا نميكنند.

اما فراموش نكنيد اين وابستگی را منتقل ميكنيد به فرزندتان پس سعی كنيد محل خواب را تغيير دهيد و بجای اينكه كودكتان دراتاق شما و همسرتان باشد شما به اتاق او برويد و او را بخوابانيد و وقتی خوابيد به اتاق خود برگرديد . كودكان اين گروه سنی زود عادت ميكنند و در نهايت اينكه وقتی به شهرستان ميرويد و برميگرديد مجددا روشتان را از سر بگيريد و محل خواب را جدا كنيد.