عوارض قرص سیپروترون کامباند

من مجردم و ۲۰ سالمه برای رشد اندام زنانه میخوام این قرص رو در کنار قرص رازیانه و ویتامین ایی و قرص زینک  مصرفش کنم میتونه مشکل ساز باشه؟ یا برا بعدا عوارض داشته باشه؟عوارضش خطرناکه؟  (البته اینها رو دکتر برا همین مشکل برا دوستم تجویز کرد)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر توصیه نمی شود اصلا این کار شما علمی نیست اگر هم تاثیر جزئی داشته باشه بعد از قطع قرص دوباره به حالت اول بر می گردید  این مسئله ژنتیکی است ورزش و بدنسازی نیز می تواند مقداری کمک کننده باشد موفق باشید