غده به قطر یک سانت روی مچ دست که سفت است و هنگام کار درد میگیرد، حدود چهار سال پیش بوجود اومده و در حال رشد است، علت ایجاد غده چیست و چگونه بصورت طبیعی درمان میشود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. لطفا به طور حضوری به پزشک مراجعه کنید. نیاز به معاینه و آزمایش هست. با تشکر