نوروفیدبک برای کودکان بیش فعال

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 277 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. آیا نوروفیدبک برای بچه های بیش فعال جوابدهی دارد؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۶جنسیتمردشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام. درمان های مکمل مثل نوروفیدبک به تنهایی تاثیر زیادی در بهبود ندارن. البته به این هم بستگی داره که شدت بیش فعالی فرزند شما تا چه اندازه است. معمولا این اختلالات اگر شدید باشند، دارو و توانبخشی باید قبل از نوروفیدبک در اولویت باشند. ولی اگر شرایط استفاده از نوروفیدبک رو دارید، همزمان با توانبخشی و دارو(دارو در صورت نیاز) از آن بهره ببرید.
موفق باشید

تجربه شما

سلام خسته نباشيد

ببخشيد پسر من ٨ سالشه دكترها گفتن عدم تمركز داره (بيش فعاله) بايد درمان بشه در حال حاضر نصف قرص ريتالين فقط طرف صبح ميخوره، خيلی اثر نميكنه از عوارضش هم ميترسم و كم بهش ميدم، برای درس خوندن خيلی اذيتم ميكنه درست متوجه سوالها، مسئله ها نميشه همچنين نميتونه درست هرچيزی را در هر زمينه ای توضيح بده، واقعا كلافه شدم آيا نوروفيدبک درمانش ميكنه؟

ممنون ميشم پاسخ بديد.

@مريمي٧١
کاربر عزیز سلام. عدم تمرکز با بیش فعالی متفاوته. ولی درمان هردو فقط با نوروفیدبک کافی نیست. تمرینات توانبخشی و روانشناسی خاصی هست که قبل از نوروفیدبک در اولویت هستن. پیشنهاد بنده مراجعه به کلینیک های کاردرمانی ذهنی یا روانشناسی کودک است. نوروفیدبک هم یکی از پروسه های درمان می تواند باشد. اگر براتون مقدوره می توانید انجام دهید.