سلام نرمی غضروف زانو دارم میخواستم بدونم این بیماری باعث کجی پاهام میشه و اینکه این بیماری با درمان کاملا خوب میشه و توصیه هاتون برای درمان  خسته نباشید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

شما بايد از وارد آمدن فشار به زانو ها جلوگيری كنيد. كه اينكار با عضلات قوی ايجاد می شود. در صورتی كه عضلات شما قدرت كافی داشته باشند از وارد شدن نيروی بيش از حد به زانوها جلوگيری می كند. ورزش ها بهتر است زير نظر شخص آگاه انجام شود، چون انجام حركات به شكل اشتباه می تواند آسيب زا باشد.

پس به طور منظم ورزش كنيد.

تغذيه مناسب داشته باشيد.

از كفش مناسب استفاده كنيد.

از افزايش وزن خود جلوگيري كنيد.

با مشورت از پزشک خود ميتوانيد در صورت نياز از مكمل های مورد نياز استفاده كنيد.

موفق باشيد