درمان افتادگی روده با بیوفیدبک

باسلام. من به دکتر مراجعه کردم و ایشون با پروکتوسکوپی از مقعد گفتند افتادگی روده داخلی دارم و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرم. من تمایلی به عمل ندارم میخواستم ببینم آیا بایوفیدبک برای درمان من کاربرد دارد تابه دکتر بگویم برایم تجویزکند؟ و اینکه در چند جلسه نتیجه میگیرم؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام اگر مشکل شما در حد توصیه به جراحی است ، به پزشکخود اعتماد کنید چراکه ایشان شما را معاینه نموده اند و از مرحله بیماری شما آگاه تر هستند