تفسیر سونوگرافی بیوفیزیکال در بارداری

من هفته ٣٧ و ٣ روز بارداری رو طی میکنم کمی احساس کردم که حرکات جنینم کم شده دکتر برام سونوی بیوفیزیکال نوشت دادم و نمره اش از ٨ همان ٨ شد فقط پایین برگه سونو نوشته بود بند ناف اطراف گردن دیده میشود

توی برگه سونو نوشته بود سن تقریبی جنین بر مبنای  BPDو  FLو AC و HC برابر با ٣٧ هفته و یک روز است

حالا چیزی که من رو نگران کرده توی عکس گزارش سونو ریز نوشته

برابربا ٣٧ هفته  ٣ روز""BPD

٣٩ هفته"" HC

٣۴ هفته و ٣ روز ""FL

چرا اینقدر تفاوت خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز سونوگرافی بیوفیزیکال انجام شده دقیق می باشد با توجه به اینکه در سونوگرافی بیوفیزیکال  بر مبناهای اندازه گیری شده ۳۷ هفته و یک روز گزارش شده است جای نگرانی وجود ندارد و وضعیت جنین شما نرمال است بنابراین استرس و نگرانی نداشته باشید  مشکلی نیست موفق باشید