واریکوسل دوطرفه و اقدام برای بارداری

سلام خسته نباشید. ما 7 ساله ناباروری داریم اول فکر میکردم مشکل فقط از منه که تنبلی تخمدان دارم امسال فهمیدیم شوهرم واریکوسل دو طرفه داره و حرکت اسپرمش کمه و مورفولوژیش 6 درصد و الان شوهرم و خودم مکمل می خوریم و درحال اقدام برای بارداری هستیم و سوال اصلی من اینه که من به دلایلی 7 روز ازشوهرم دور بودم مسافرت رفته بودم وقتی که برگشتم در زمان نزدیکی شوهرم خیلی دیر آلتش نعوظ پیدا کرد یکمی سخت و اینکه مایه اسپرمش حالت گلوله ژله ای داشت می خواستم بدونم این موضوع طبیعیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
برای ارزیابی دقیق باید بیضه هاشون معاینه شود.
صرف ژله ای بودن اسپرم و یا نعوظ سخت در یک نوبت، نگران کننده نیست.