توافق دوطرفه برای بچه دار شدن

سلام خدمت شما. شوهرم میگه قبل ازدواجون هدف از ازدواجش بچه بوده یعنی حفظ نسلش. میگه هدفش این بوده ولی الان عاشقمه. الان پسرم 1 سال و 11 ماهشه دوباره باردارم اون نمیخواد بفهمه که منم نیاز به استراحت دارم اصلا باید این یکی بزرگ بشه بعد حداقل سه سالش بشه. فکر میکنه همه بچه ها رو باید این اول عمری داشته باشیم. میدونم دوستم داره ولی از این رفتارش ناراحتم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با عرض سلام

بدون شک این حق هر دو زوج است که در مورد تعداد و فاصله سنی فرزندان تصمیم گیری و اظهار نظر کنند . گفتگو دراینباره نیازمند تسلط بر مهارت مذاکره است ، پیش نیاز مهارت مذاکره ، تسلط بر مهارتهای مدیریت خشم ، ارتباط موثر و جرات مندی است . در حال حاظر شما باردار هستید و به خاطر برهم خوردن تعادل هورمونی ، ترکیبی از انواع حس ها مثل خشم ، غم ، نا امیدی و ... را ممکن است تجربه نمایید. به شما توصیه میکنم با مطالعه کتاب مهارتهای زندگی زناشویی نوشته متیو مک کی ، و استفاده از مهارتهای ارتباطی در اینباره با همسرتان به شیوه صحیح گفتگو نمایید و خواست خودتان را مطرح کنید ، حرفی که درست ، به موقع و به جا زده شود اثر بخشی بیشتری خواهد داشت. اگر احساس می کنید به خاطر فشارهای ناشی از این موضوع دچار خشم شدید یا غمگینی شده اید به یک مشاور مراجعه نمایید.