درد دوطرفه زیر شکم

با سلام

ببخشید من حدود سه سال است که درد دو طرفه در زیر شکم دارم، در ناحیه دو تخمدان، که گاهی شدید و گاهی کامل ناپدید میشود. سونوگرافی هم دادم و دکتر گفتن کاملا سالم هستی و هیچ مشکلی نداری. پس مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر گهگاهی درد دارید مثلا زمان تخمک گذاری این دردها طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید