سلام من ۱۸ سالمه با قد ۱۶۲ و وزن ۴۵ آیا با بدنسازی میتونم به وزن ایده آلم برسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز، شما با این‌قد و وزن ، شاخص توده بدنتون BMI  حدود ۱۷.۱ هست. که خوب، کمبود وزن دارید. با این قد، حداقل وزن شما باید ۴۸.۵کیلو باشه.
جواب، بله هست. منتها شما باید مثلث طلایی رو داشته باشید که بتونین به نتیجه مطلوب برسید .
این مثلث طلایی، شامل "تمرین، تغذیه ، ریکاوری"هست.
تمرین ، شامل تمرینات مقاومتی (وزنه، کش، دستگاه ...*
تغذیه ، مصرف مقدار کافی کربوهیدرات، پروتءین و چربی (که باید حتما از یک‌ متخصص تغذیه کمک بگیرید)
ریکاوری، شامل فاصله کافی بین جلسات تمرینی و خواب و استراحت کافی هست. استرس یا کم خوابی نمیذاره شما به نتیجه دلخواهتون برسید.
البته من توصیه میکنم با پزشک متخصص داخلی و غدد یک‌مشورتی داشته باشید و از لحاظ عملکرد تیرویید کنترل بشید.
موفق باشید❤