وزن ایده آل

سلام وقت بخیر. من 22 سالمه طی شش ماه ده کیلو وزن کم کردم آزمایشم دادم میگن سالمی. هرکاری میکنم دیگه وزنم بالا نمیره غذا میخورم هر قدر هم اشتها داشته باشم تو لقمه اول اشتهام کور میشه پیش هر دکتری رفتم میگن سالمی. اینم بگم اشتهام قبلا خوب بود ولی یه مدت برای افزایش وزن قرص فت فست و دراگون مصرف کردم ولی بعد قطع کردنش اشتهام کمتر شد وزنمم هی روز به روز کمتر میشه. لطفا اگه دارویی چیزی هست که برای افزایش وزن موثر باشه و بدون بازگشت باشه معرفی کنین. میگن از استرسه ولی اونقدر هم استرس ندارم که هی کمتر میشه وزنم 57 کیلو بودم شدم 47 کیلو با قد157 تو رو خدا کمکم کنین دیگه دارم افسرده میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام خدمت دوست عزیز با توجه به حرفاتون اگر ازمایش تیروئید و گوارش تون نشون داده که مشکلی ندارین لاغری شما به خاطر دریافت مقدار کم مواد غذایی هستش.شما وعده غذای اصلی و میان وعده های طول روزتون رو باید زیاد کنید و تلاش کنید غذاهای با درصد بالای کربوهیدرات از جمله سیب زمینی ماکارونی .... هر روز مصرف کنید برای بهتر شدن روحیه تون باشگاه برید و ورزش های قدرتی انجام دهید که بعد از ورزش هم انرژی مثبت خواهید داشت و هم اشتهای خوب برای خوردن غذا  .تجویز قرص باید با توجه به ازمایشات لازم و زیر نظر دکتر تغذیه تجویز شود .