ضامن شدن و مزایده خانه

سلام. وقتتون بخیر

ما سند خونمون رو 9 سال پیش برای شخصی ضامن بانک خصوصی گذاشتیم و یک وام 50 میلیون تومانی گرفت،بانک هم تا الان اقدام نکرد و الان خونه رو بعد از 9 سال مزایده گذاشته و به قیمت 230 میلیون گذاشته. تمام سرمایه و زندگیمون هم از دستمون رفته. هیچ کاری از دستمون برنمیاد دیگه؟ ما فقط یک چک داشتیم از اون آقا ک خیلی وقته اجرا گذاشتیم و هیچی هم ازش درنیومد. هیچ راهی نیست خونه برگرده؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

متاسفانه راه حل خاصی وجود ندارد،مگر فعلا رضايت طلبكار يا بانک را جهت تاخير در صدور اجرائيه جلب نمائيد

موفق باشيد