سلام من 28 سالمه سال 93 کارشناسی گرفتم ولی ادامه ندادم به خاطر بی علاقگی به رشته ام.

الان خیلی خیلی دلم میخواد تغییر رشته بدم و ارشدمو تو روانشناسی بگیرم شدیدا علاقه دارم ولی متاسفانه انگیزم کافی نیست.همه شرایط رو دارم برای درس خوندن اما سریع خسته میشم و بی حوصله سریع افکار منفی که من نمیتونم موفق بشم میاد در سرم احساس میکنم افسردگی گرفتم با توجه به اینکه قبلا سابقه افسردگی و مصرف دارو هم داشتم نمیدونم چیکار کنم یه انگیزه میخوام که کتابا رو بخونم ولی از درونم یخ زدم منجمد شدم به نظرتون مشاور تحصیلی کمک میکنه؟ و کلا چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
انگيزه ايی كه از آن حرف زديد ميتواند همان علاقه شديد شما به رشته روانشناسی باشد .انگيزه هميشه يک چيز بزرگ نيست گاهی يک علاقه يک جرقه ميتواند عامل بزرگترين موفقيت ها باشد .بهتر است كم كم شروع كنيد يكی دو كتاب بخريد و با آنها شروع كنيد .دفتر و خودكارهای رنگی برای خلاصه نويسی گاهی باعث شادی های كوچک در ما ميشود .حسی كه در بچگی در زمان آماده كردن لوازم تحرير مدرسه داشتيم .راه های افزايش تمركز را استفاده كنيد مثلا وقتی افكار منفی به سرتان آمد پنج دقيقه به خودتان وقت بدهيد همه آن افكار  را بنويسيد و بعد به خود بگوييد من يک ساعت درس ميخوانم و در ده دقيقه استراحتم به اين افكار فكر ميكنم .با ساعت كم درس خواندن را شروع كنيد تا دلزده نشويد .با مرور اين يخ زدگی دلی كه گفتيد كم ميشود
بهتر است مدام به خودتان هشدار ندهيد كه ممكن است افسردگی برگشته باشد.گذشته و اتفاقات ان را فراموش كنيد و نگذاريد اين ترس مانع حركت شما شود .