بی انگیزه بودن به دلیل شکست

سلام. من ۲۲سالمه و 3 سال پیش که زایمان کردم دچار اضافه وزن زیادی شدم بارها تصمیم گرفتم و زیر نظر متخصص تغذیه رژیم گرفتم و ورزش کردم ولی تغییر خاصی نمیکردم و منم ناامید میشدم و دیگه ادامه نمیدادم نهایت تا دو ماه میتونستم رژیم بگیرم باز ول میکردم

شوهرم هم دوست نداره چاق باشم و مدام بهم میگه باید لاغر بشی ولی بخاطر شکست هایی که تو رژیم هام داشتم خیلی بی اراده شدم علایم افسردگی هم خیلی دارم حال روحی ام اصلا مناسب نیست مدتهاست که از دیدن خودم رنج میبرم کمکم کنید ممنون؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
لزومی نداره که رژیم های سخت بگیرید تا لاغر بشین کافی اول روی افکارتون کار بکنید و اینکه حتما ورزش کنید با وجود نوزاد معمولا خانمها فراموش میکنند تا ورزش انجام بدن و حتی توجهی به تغذیه داشته باشن حجم خوراکی رو کم و ورزش منظم انجام بدین تا هم علایم افسردگی از بین بره و هم وزن کم کنید .فکر منفی نسبت به خودتون بیشتر آزارتون میده