گزگز نوک انگشتان دست و پا و درد زیر دل

ضمن عرض سلام و خسته نباشین. من کم کاری تیرویید دارم چند روزیه که گزگز شدید نوک انگشتان دست و پا دارم و همینطور درد زیر دل به طوری که با فشار دادن دلم حالت نبض داره و بهتر میشه... من یه خودارضایی داشتم و شدیدا ارگاسم شدم جوری که رحمم خیلی منقبض شد میتونه از این باشه . میترسم توی سونوگرافی رحم مشخص بشه خودارضایی میکردم . ممنون میشم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خود ارضایی عوارض جسمی و روحی زیادی دارد باید آن را ترک کنید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید