بی حسی انگشتان دست

سلام خسته نباشید. شوهرم دو روزه که چندتا از انگشتان دست راستش دچار بی حسی شده اند هنوز فرصت نشده به دکتر برن و بنا بر تحقیقی که تو اینترنت کردم علائمش شبیه بیماری سندروم تونل کارپ میباشد می خواستم ببینم به چه دکتری باید مراجعه کنم ارتوپد یا مغز اعصاب؟ و چه نوع ورزشی به بهبود این بیماری کمک می کنه؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

به متخصص مغز و اعصاب مراجعه كنيد تا مشخص شود گير افتادگی عصب در كدام قسمت است.

ممكن است در مچ، آرنج، بازو يا گردن گير افتادگی وجود داشته باشد.

كه در هر صورت قابل درمان است.