درد انگشتان در بارداری

142 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقتتون بخير. بنده تو هفته ٣١ بارداری هستم. انگشتای دستام و پاهام خيلی درد ميكنه. شبها كه ميخوابم انقدر انگشتای دستام سنگين ميشن انگار ورم كردن، ياخواب رفته باشن. دوست دارم ماساژشون بدم حسابی. زود خسته ميشن دستام. علتش چی ميتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اين مشكل گاهی در بارداری رخ ميدهد و در عرض ٤ ماه پس از زايمان كاملا برطرف خواهد شد.

در موقع خواب مچ دست ها را كمي بالاتر قرار دهيد اگر مشكلتان شديد تر شد شايد لازم باشد به اورتوپد مراجعه كنيد تا برايتان اتل بگذارد .