سیر تکامل نوزاد

سلام دختر کوچولوی من سه ماه و نیمه ست برای اندازه گیری قد و وزن به مرکز بهداشت رفتم و از من سوالاتی درباره تکامل نوزادم پرسیدند مثل عکس العمل به نور،هماهنگی چشمها و...

همه چی خوب بود حتی قد و وزنش هم عالی بود در ضمن از شیر مادر تغذیه می‌کنه فقط یه مشکل داشت که اونم این بود:وقتی وسیله ای جلوش میگیرم حتی اگه نظرش رو جلب کنه تلاشی برای گرفتنش نمیکنه و وقتی هم که چیزی به دستش میدم اون رو رها میکنه دیدم که با دوستاش بازی می‌کنه یا اونا رو داخل دهانش می‌کنه یا می‌کنه خودم فکر میکنم نگران کننده نیست اما مرکز بهداشت با حیرت از من خواستند که نوزادم رو نزد پزشک ببرم

میخواستم نظر کارشناسانه شما رو بدونم

پیشاپیش از پاسختون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

معمولا یه شیرخوار چهارماهه برای گرفتن اشیا سعی میکنه