سلام خسته نباشید

من سه ساله ازدواج کردم یک پسر دو ساله کم شنوا دارم کاشت حلزون شده یکساله ولی بازم از همسن های خودش تو درک خیلی چیزا عقبه

باید توانبخشی بشه و زمان میبره

شب ها همش از خواب بیدار میشه و گریه میکنه یا ده دفعه بیدار میشه نگاه میکنه ببینه کنارش هستیم یا نه

در طول روزم اگر یکساعت بخوابه همش بیدار میشه ببینه کنارشیم اگر نباشم بیدار میشه میاد دنبالم میگرده

درصورتیکه تنهاش نذاشتم تا حالا شب ها ولی ترسی داره که ممکنه تنهاش بزاریم همش بیدار میشه اصلا خواب درستی نداره شب ها و نمیزاره بخوابیم بیشتر وقتام گریه میکنه شبها

۱۷ ماهگی از شیر گرفتمش شیر خشک میخورد همون موقعم شبی ده بار بیدار میشد شیر میخورد

الانم که بیدار میشه نه آب میخوره نه غذا میخواد فقط الکی گریه میکنه

با این شرایط که درکشم از همسن های خودش ضعیفتره ممکنه اتاقشو جدا کنم؟ و اینکه چجوری این کارو بکنم که بمونه و نیاد دنبالمون بگرده شبها

لطفا کمکم کنید کلافه شدم دیگه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام به شما مادر عزیز
پرورش کودک کم شنوا میتونه تجربه ای مثبت باشه درصورتی که شما اطلاعاتتون رو بالا ببرید و با آگاهی این دورانو طی کنید.کج خلقی در کودکان ۱تا ۳ سال بهنجار هست و معمولا ناشی از عدم کنترل محیط یا ناتوانی در بیان خواسته های کودک پیش میاد این کج خلقی در کودکان نوپای ناشنوا و ‌‌کم شنوا بیشتر هم هست .همچنین انواع مشکلات خوابی که این کودکان با آن روبرو هستند شبیه به کودکان بهنجار هست مثل مشکلات مستقل خوابیدن,اما این کودکان گاهی الگوی حاکی از وحشت شبانه نیز نشان می دهند و ممکن هست اضطراب خوابیدن در فضای تاریکی هم داشته باشند.بنابراین پیشنهاد من به شما این هست که لطفا در حال حاضر پیگیر قواعد جدا کردن اتاق کودکتان نباشیدو دلهره ای بابت دیر شدن این اتفاق به خودتون راه ندین ،اولویت شما توجه به ویژگیهای فرزندتان و کامل شدن دوره های توانبخشی باشه.منصفانه نیست در چنین شرایطی این قوانین رو براش اجرا کنید.بعد از کامل کردن دوره های توانبخشی با مشورت کاردرمانگر و با توجه به آمادگی پسرتون اقدام به جدا کردن اتاق کنید ،برای احتمال داشتن ترس از تاریکی هم چند شب از چراغ خواب استفاده کنید و نتیجش رو در کم کردن اضطرابش بسنجید. پیشنهاد بعدی اینکه حتما از همسر و نزدیکانتون بخواهید که به شما کمک کنند تا زمان بیشتری به خودتان اختصاص دهید چرا که حال خوب شما، تجدید قوا ، پر انرژی بودن و بالا بردن اطلاعاتتون درباره پرورش کودک کم شنوا از ملزومات هست.
موفق باشید