سلام،به نظرتون بهترين روش برای جدا كردن اتاق پسرم كه ٢ ساله هست چه روشيه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
به نظرم ابتدا" با کتاب قصه هایی با این عنوان شروع کنید.یعنی ‌‌کتابهایی با این موضوع براش بخونید و تصاویر را ببیند.
بعد با عروسکهاش بازیش رو انجام بدید که هر کسی سرجای خودش میخوابه.
تا ذهنش آماده باشه. و وقتی هم که نوبت خودش شد کم کم و تدریجا" انجام بشه.
نمیشه که ناگهانی اجبارش کنید که هر شب و تمام طولِ شب رو بره و در اتاقِ خودش بخوابه.