جدا کردن اتاق کودک

سلام و وقتتون بخیر

دختر من دو سال و نه ماهه هست و الان سه هفته است که برنامه جداسازی اتاق خوابش را شروع کردیم متاسفانه تا الان روی زمین و کنار من و پدرش میخوابید اول که اتاق خودش رو جدا کردیم به شدت مقاومت کرد و ما مجبور شدیم برای یک هفته روی زمین ولی تو اتاق خودش بخوابیم بعد برای یک هفته فقط من یا پدرش روی زمین تو اتاقش خوابیدیم و الان چند روزه که با کلی جایزه و داستان راضی شده که روی تختش بخوابه و من یا پدرش تو اتاق پیشش بخوابیم ولی فوق العاده نا آرومه شبا تا ساعت 1 بیدار و بهونه میگیره دیشب علنی میگفت که من از تختم میترسم نزدیکای صبحم یکبار بیدار میشه و دوباره بهونه گیری برای اینکه بیاد از تختش بیرون و رو زمین پیش ما بخوابه

ما واقعا دیگه خسته شدیم نمیدونم در مقابل ترسش از تخت چه عکس العملی نشون بدم میترسم اگه چند شب دوباره بیارمش پایین پیش خودم دیگه راضی نشه روی تخت خودش بخوابه

لطفا راهنمایی بفرمائید و اینکه بفرمائید تا کی طول میکشه؟ خودمون هم نظم و ترتیب خوابمون مختل شده

سپاس از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.پروسه ی جدا خوابیدن تا شش ماه طول میکشه.وقتی میترسه و بیدار میشه.کنارش باشید.و سعی کنید روی همون تخت خودش بخوابونیتش.کم کم باید از اتاقش بیایید بیرون.یعنی تا وقتی خوابش ببره اونجا باشید.ولی بعدش بیایید و در اتاق خودتون بخوابید و اگر حتی 20 بار هم بیدار شد او را برگردونید تو اتاق خودش و بخوابونیتش و باز برگردید تو اتاق خودتون.شش ماه همین مشکلات را خواهید داشت.مقاومت کنید و مقتدر باشید