با سلام پسرم ۸ سالشه مدتی ست آبسه دندانی و افت لثه دچار شده علتش چی میتونه باشه با چی درمان میشه؟و آیا برای سلامت عمومیش خطر داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۸ جنسیت مرد شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

باید سریع تر به دندانپزشک متخصص کودکان مراجعه کنید تا درمان لازم انجام بشه عفونت دندان شیری هم روی دندان دائمی زیرین اثر میگذاره و هم از طریق خون وارد بدن کودک میشه که کاملا ضرر داره.