مشکلات عقیدتی در زندگی زناشویی

3163 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام من خانم ۲۶ساله ای هستم که حدود ۴ سال قبل با شوهرم در اینستاگرام آشنا شدم من خانواده کاملا معمولی و با اعتقادات معمولی دارم ولی ایشون ظاهر زندگی شیک تر و تقریبا ثروتمندتر از ما هستن و مذهبی تر هستند من در همون اوایل آشنایی متوجه این شکاف عقیدتی طبقاتی شدم و رابطه رو تموم کردم ولی همسرم به شدت به من علاقه مند شد و مدام پیگیرم میشد و من از این رفتارش اصلا خوشم نمی اومد مطمئن بودم به مشکل میخوریم در آینده و تو اون دوران با مامانم در تماس بود و مادرم خیلی نسبت به ایشون علاقه نشون داد و به حرفای من توجهی نکرد و ایشون رو به من جذبتر میکرد مادرشون هم کاملا مخالف بودن و من مجبورشدم از ترس آبروی خودم و خانوادم تن به این ازدواج بودم مادرم آسایش رو تو خونه ازم گرفته بود من در بدترین حالت ممکن به عقدشون در اومدم فاجعه بود شب عقدم مثل مراسم ختم بود گذشت من با خانوادش خیلی مشکل داشتم خیلی مادرش من رو تحقیر میکرد جواب سلام نمیداد و خیلی اذیتم کرد شوهرمم میگفت مهم منم که عاشقتم و اگه تو منو بخوای نباید اینا برات مهم باشه الان یکسالو سه ماه از عروسیم میگذره عقده های زیادی گریبان گیرم شده از مراسم عقد و عروسیم تا تفاوت شوهرم با اطرافیانم ما اصلا مثل هم نیستیم طرز فکرمون روش و منشمون ایشون خیلی مذهبیه خانوادش اهل تفریح نیستن خودش هم نیست فقط تو فکر هیئته تفریحشون نوحه و مراسمات مذهبیه ولی ما اهل گردشو تفریحو شادی هستیم من دارم عذاب میکشم الان من دچار سردرگمی عجیبی هستم من خانوادم دو تا خواهر و یک مادر که تقریبا پیره. من حس میکنم زندگیم رو با دروغ شروع کردم بخاطر حفظ آبروی مادر و خانوادم مجبورشدم یکی دیگه از خودم نشون بدم البته ایشون تیپ من رو دیده بود الانم گیر نمیده من خودم تو عذابم‌.خانوادش باعث استرسم میشن ازشون متنفرم. یکمم شکاکه و زودرنج چون نقاش به شدت به من وابسته است

من رو دوست داره ولی الان خودشم فقط عاشقمه ولی آرامش نداره چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، همانطورکه خودتونم اشاره کردید اختلاف فرهنگی و اقتصادی، مذهبی و... در خانواده ها میتونه عامل بروز تعارض باشه
دونفر از دو خانواده و فضای متفاوت میخواهند فضای مشترکی بسازند که این کاری پیچیده وزمانبر هست تا درکهای یکسان و شناخت از یکدیگر حاصل کنید
موضوع بعدی این هست که  بدانید این تفاوتها هرگز از بین نمیروند میتونند تا حدی تعدیل شوند آن هم با خواست هر فرد و به مقدار محدود
اینکه شما خودتون رو مجبور به ازدواج دونستید موضوعی هست که میشه برای رشد شخصی شما و ایجاد آرامش به آن پرداخت، یعنی برای ادامه زندگی در هر مسیری،  شما نیاز دارید که آگاه بشید به اینکه مسولیت انتخابهاتون با خودتون هست .
میدونم که گاهی شرایط  ما رو در فشار میگذارد احتمالا این حرف کمی برای شما درکش سخت باشه  که من بگویم مسولیت همه انتخابهایتان با خودتان است.
من فقط در اینجا میتونم اشاره کنم و امیدوارم خودتون بتونید پیگیر آگاهی در این زمینه باشید.
در نهایت برای رسیدن به آرامش و گرفتن  تصمیم بالغانه درمورد زندگیتون مراجعه به یک مشاور یا روانشناس زوج درمانگر را توصیه میکنم ، شما میتونید همزمان  با دیدن واقعیت ، مهارتهای ارتباطی و درک متقابل  رو آموزش ببینید که مینونند بسیار موثر باشند.
براتون آرزوی آگاهی، گشایش و آرامش دارم.

تجربه شما

بنظرم زندگی که با اجبار شروع بشه عاقبت خوبی نخواهد داشت سعی کنید با صحبت کردن مشکلتونو حل کنید بیشتر مشکلات ماها بخاطر حرف نزدن رودررو هست

سلام منم تقریبا همین مشکل رو دارم ولی نه به این شدت

گاهی مثلا مراسمی مهمونی ای چیزی باشه من ترجیح میدم بدون چادر ظاهر بشم ولی همسرم موافقت نمیکنه و مدام گیر میده

من در کل چادری هستم ولی از اول تو مدرسه دانشگاه سرکار با مانتو بودم یعنی تو راه با چادر رفت و آمد داشتم اما تو محیط آموزشی یا کار با مانتو بودم و هستم

اما همسرم دقیقا این مسئله رو نمیدونه یعنی من نه بهش گفتم چادر سرمه نه بهش گفتم با مانتو هستم درموردش صحبت نکردیم

حالا هم دوتا مشکل دارم

یکی اینکه اگر بفهمه تو محیط کار با مانتو هستم چه واکنشی نشون میده

یکی اینکه چطور سر زمان هایی که میخوام بدون چادر باشم باهاش کنار بیام

گاهی حتی پیش اومده که خواستم محیط کارم و شغلم رو عوض کنم تنها به خاطر اینکه شغلی داشته باشم صددرصد زنانه مثل خیاطی یا آرایشگری که از این بابت خیالم راحت باشه اما چکار کنم که هم عاشق شغلم هستم هم به درآمدش که تقریبا خوبه نیاز دارم و اینکه برای تغییر شغل چند ماه یا حتی سال طول میکشه که به درآمد تضمینی و مناسب برسی

حالا ممنون میشم منو راهنمایی کنید

@missmary

سلام،

در مورد شما هم بهترین کار صحبت کردن و شفاف شدن در مورد نظر و عقایدتون هست، تغییر شغل به دلیل عدم روبرویی با نظر مخالف خودتون کار عاقلانه ای نیست چون در گذر زمان برای شما احساس پشیمانی و قربانی بودن به همراه میاره ، این حق شماست که در کار مورد علاقه خودتون به شیوه ای که تشخیص بالغانه شماست حضور داشته باشید. از شفافیت در رابطه اتون استقبال کنید هرچند که در ابتدا کمی تلخی به همراه داشته باشه،

ندیدن واقعیت و انکار اون از شما انرژی روانی زیادی خواهد گرفت.

 اگر خودتون به تصمیمتون اطمینان دارید با حفظ عزت نفستون در کمال آرامش در مورد نظرتون صحبت کنید و بهترین حالت این هست که این موضوع رو از خودتون بشنوه نه اینکه اتفاقی پیش بیاد یا از زبان دیگری مثلا ... ، میتونید با این عنوان شروع کنید که میخواهید در مورد مسایلی باهم شفاف بشید با توجه به اینکه قبلا مستقیما در این مورد صحبت نکردید بهتره زودتر در مورد هر موضوعی ازین قبیل باهم صحبت کنید تا ضمن شناخت بهتر ، صمیمیت بیشتری هم بینتون به وجود بیاد.