اختلاف عقیدتی با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 75 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام، من 30 ساله و شوهرم 36 ساله هستیم و یک دختر 1 ساله داریم از اول ازدواج مشکلات مختلفی داشتیم شوهرم آدم بی دینی هست و فوق العاده عصبی و اگر من هم بخوام تو مراسم مذهبی شرکت کنم شاکی میشه و میگه دخترمون رو نبر! دیشب سر همین قضیه من رو کتک زد و گفت ازت بدم میاد و چرا نمیری از زندگیم منم گفتم تو باید طلاقم بدی ولی جرأت نداری الان هم نمیتونم اصلا باهاش حرف بزنم و نگاهش کنم تو خونه به نظر شما من باید چیکار کنم با این زندگی اگر درخواست طلاق داد چه عکس العملی نشون بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، اختلاف سلیقه در مذهب یا بساری موضوعات دیگه اگر برای شما خط قرمز محسوب میشه که خوب موضوع مشخصه اما اگر خط قرمز شما نیست پس میخوام بدونید که مشکل اون موضوع غیر مشترک نیست بلکه مشکل نحوه برخورد شما با اون اختلاف سلیقه هاست و این یک مهارت است که با کمک یک درمانگر میتونید بسیار در حل این مشکل موفق باشید.

تجربه شما

سلام

خب ازدواج شما با چنین شخصی کاملا اشتباه بوده چون وقتی 2 فرد در اعتقادات اختلاف 180 درجه ای دارند و به خصوص یکی از طرف که حس نفرت به اعتقادات طرف مخالف هم داشته باشه.

شما بهتره با شوهرتون صحبت کنید و بگید لااقل باید این قدر درک داشته باشی که اعتقادات طرف مقابل احترام بگذاری و در مقابل گرایش های او عکس العمل نشان ندهی همان طور که من با بی اعتقادی تو کاری ندارم و شما را سرزنش نمی کنم.

الان مساله فرزند درمیان است وبا چنین برخوردهایی باعث میشه که به روح لطیف فرزند آسیب وارد بشه.

البته بهتر است نزد مشاور رفته تا راهکارهایی را برای شما بیان نماید تا کمتر دچار تنش و اصطکاک گردید.

اما اگر دیدی همسر شما نرمشی نشان نمی دهد و روی موضع خود پافشاری دارد و می خواهد شما را از اعتقاداتون بازدارد بهتر است از این زندگی جدا شوی و حتما با درخواست طلاق موافقت نمایید.