تفاوت عقیده من و همسرم

سلام من سه سال ازدواج کردم الان هم باردار هستم .وقتی همسرم خواستگاریم اومد ازش پرسیدم نماز میخونید گفت: بله الان انکار میکنه میگه گفتم هرکسی به نحوه خودش با خدا راز و نیاز میکنه . خیلی تحمل کردم اما دیگه نمیتونم همسرم بسیار شهوت داره و بعد از رابطه جنسی غسل جنابت نمیکنه چون اصلا عقیده نداره همینطور نجس میچرخه خیلی دلم به حال خودم میسوزه نمیدونم چطور کنار بیام لطفا کمکم کنید چطور با یه آدم بی دین زندگی کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
دوستانه با ایشان صحبت کنید اگر نپذیرفت ببینید از چه کسی حرف‌شنوی دارد. از او بخواهید با همسرتان صحبت کند. اگر نهایتا هیچ راهی موثر نبود و نپذیرفت، شما وظیفه‌ای ندارید.
اما در مورد غسل و نجاست باید بگویم کسی که نجس می‌شود با آبکشی پاک می‌شود. حتی اگر غسل نکند. غسل‌ برای انجام عبادات، انجام می‌شود.

​​​​​