اختلالات قاعدگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام من حدود۱سال ونیم هست قصدبارداری دارم اماباردارنشدم ضمنا یک تخمدان دارم و همین یک تخمدان هم چند سابقه یک کیست کوچیک داره..همیشه پریودیهام منظم بوده اما این ماه از۹روززودترلکه بینی داشتم وروزپریودیم حدود یک روز ونصف خونریزی داشتم بعدش الکن بینی..طول پر بودیم همیشه۷روزه بوده و۴روزخونریزی داشتم بعدا که بینی اما الان خیلی کم شده میخواستم بدونم باید به پزشک مراجعه کنم یا نه واینکه احتمال بارداری وجودداره؟خطری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است اول از تست بی بی چک استفاده کنید اگر منفی بود باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید

تجربه شما

کسی قصد نداره جواب سوالو بده !!!!!؟؟؟؟؟