اختلالات هورمونی

سلام خواهش میکنم کمکم کنین دارم افسردگی میگیرم بخاطر بوی بدنم نمیتونم تو جمع یا جاهای دیگه اونطور که باید حضور داشته باشم روزی دوبار حموم میرم بادصابون انتی باکتریال بدنم رو میشورم مام دئودرانت زاج پماد زینک اکسایدجوش شیرین و...هیچکدوم کارساز نبوده

خودمم این بو رو حس نمیکنم از رفتار اطرافیانم متوجه میشم آزمایش دادم تحت نظر یک متخصص غدد هستم ولی روز به روز داره بدتر میشه این بو

توروخداراهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام

ممکن است شما دارای کیست زیر پوستی درنقطه ای از بدن هستید که دارای ترشح بد بوست

اگر اینطور باشد برداشت و تخلیه کیست درمان مشکلتان است

اگر نه، شاید ژنتیک شما اینچنین است و استفاده از دیودرانت های ۲۴ساعته اوریج یا کیووی و شستشوی زیر بغل و کشاله رانها با صابون انتی باکتریال کمک کننده است ،