اختلالات خواب

 جدیدا صبحا زود پامیشم همسرم که میره بعد باز میخوابم و وقتی میخوابم توی خوابم دقیقا روی تختم و همون حالتم ولی هر سری یجام شدید درد میگیره و خودمم میدونم که توی خوابم سری پیش پهلو هام بدجور درد میکرد انگار یه درد شدیدی به پهلو هام وارد میشد و عذابم میداد و از خوابم نمیتونستم بیدار شم و امروز شکمم به طرز افتضاحی درد میگرفت اونقد که توی خواب گریم گرفته بود انگار داشتم زایمان میکردم دلیلش چیه و من باید چیکار کنم دیگه اینطور نشم؟ البته بگم همسرم پیشم بود اینطور نمیشم فقط وقتایی که تنهام اینطور میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این مورد باید توسط روانپزشک بررسی شود که ایا مربوط به اختلال خواب است یا مشکل جسمی
توصیه میکنم از نظر جسمی چکاپ شوید و باروانپزشک هم مشورت کنید