سلام خدمت كارشناسان عزيز شوهرم ١٠ روزه منو كتک زده از خونه بيرون كرده دختر ٣سالمو ازم گرفته مجبور شدم از تبريز اومدم شمال پيش خانوادم مدام در تلگرام يا واتساپ پيام ميده فحشای بسيار ركيک به خودمو خانوادم ميده تهمتای خيلی بدی ميزنه تهمتای هرزگی! اسكرين شات گرفتم به دردم ميخوره بخوام شكايت كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. شما می بایست ابتدا با 110 تماس می گرفتید و این که شما را از منزل بیرون کرده صورتجلسه می شد تا بتوانید در دادخواست نفقه که می توانید در شهر خود مطرح کنید به آن استناد کنید

2. فرزند دختر شما در هر حال تا 7 سال باید پیش شما باشد مگر اثبات این موضوع که شما صلاحیت ندارید و خیلی سخت است.

3. با توجه به این که فحاشی های صورت گرفته از طریق شبکه های اجتماعی است باید از طریق پلیس فتا شکایت مطرح کنید که در صورت متوجه شدن ایشان و دلیت اکانت حساب کاربری خود تقریبا دسترسی به آن غیر ممکن می شود. لازم بذکر است رسیدگی و پیگیری شکایت از طریق پلیس فتا بصورت محرمانه است و طرف مقابل از شکایت شما مطلع نمی شود.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید