سلام و وقت بخیر

متاسفانه همسر من خیلی بددهن هست و فحش براش عین نقل و نبات میمونه و مدام در حال فحش دادن و تهمت زدن به دوست و آشناست و منم خیلی بدم میاد اوقات فراغتشم در حال بد و بیراه گفتن و تهمت نابه جا به خانواده و فامیل من هست من بابت این موضوع خیلی عذاب میکشم مدام با اعصاب و روان من ور میره انگار براش لذت بخشه کلا دوست داره یکی رو سر به سرش بزاره و حرصی کنه منم متاسفانه عصبی میشم و مثل خودش تلافی میکنم اونم کم نمیاره و تبدیل به کل کل میشه خانواده من وضع مالی خوبی دارن ولی خانواده ایشون نه از طرفی فکر میکنه میخوام بهش فخر بفروشم متاسفانه با این ذهنیت همیشه پیش دستی میکنه و سعی میکنه با توهین کردن اونارو پایین بکشه و این تنها مشکلش هست

و گرنه خیلی آدم خوبیه تو ظاهر به فامیل و خانوادم احترام میزاره شغل خوبی داره چشم پاک و سالم درکل جوریه که از نظر خیلیا شاید یک همسر ایده آل به حساب میاد ولی این رفتار زشتش یه خط قرمز کشیده رو همه چیزش

حالا نمیدونم زندگی با ایشون صلاح هست یا نه ؟

البته ایشون بشدت به من علاقه دارن حتی یکی دوبار تهدید به رفتن کردم به التماس و حتی گریه منصرفم کرده و قول داده که اصلاح بشه ولی چند روز بعد همون آش و همون کاسه!

فردا روز بچه بدنیا بیاد مدام میخواد شاهد بحث و کل کل ما باشه از طرفی خودمم واقعا خسته شدم تصمیم درست چی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد.
بيشتر افرادي كه بددهن و پرخاشگر هستند ،عزت نفس پاييني دارند .اين افراد سعي ميكنند با كوبيدن ،تحقير كردن ديگران عزت نفس خودرا بالا ببرند .دوست دارند تاييد ديگران را به دست آورند .با كوچكترين انتقاد ممكن است از كوره دربروند ،چون انتقاد در آنها احساس ارزشمند بودن را كاهش ميدهد .مقايسه كردن ،سرزنش ،غرغر كردن ،ابراز علاقه نكردن ،و انتقادهاي مدام ميتواند تشديد كننده اين وضعيت باشد . دوست عزيز دو هرتعارضي كه در زندگي زناشويي بوجود مي آيد دو طرف سهم دارند ؟سهم خودرا در اين مسئله پيدا كنيد ؟
شما بهتراز هركسي ميدانيد كه زندگي با چنين فردي به صلاح تان هست يا خير ؟؟
هيچ كس مثل خودتان نميتواند در اين مورد نظر بدهد .
كمك گرفتن از يك مشاوره حضوري بسيار كمك كننده است .با بررسي كامل و ريشه يابي كردن مسئله ميتوانيد درمورد ادامه زندگي تان بهترين تصميم را بگيريد .
                    شاد و موفق باشيد 🌷🙏